• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
Seiko miesten rannekelloja

Seiko

Miesten Seiko rannekellot

Kultakello Oy tarjoaa laajan valikoiman tunnettuja Japanilaisia Seiko-kelloja. Virallisena Premium Seiko jälleenmyyjänä toimitamme Seiko-kellot aina niiden alkuperäisissä pakkauksissa ja merkin omilla takuutodistuksilla. Useimmat Limited Edition kellomallien pakkaukset ovat erikoisempia ja niiden mukana voi tulla erilaisia esineitä kellosta riippuen.

Seiko on yksi kellomaailman tunnetuimmista merkeistä. Seikon tarina alkoi vuonna 1881, kun 21 -vuotias yrittäjä Kintaro Hattori avasi myymälän, joka myi ja korjasi kelloja Tokion keskustassa. 11 vuotta myöhemmin yritys valmisti ensimmäisen kellonsa ja vuonna 1895 ensimmäisen rannekellonsa. Seiko kehitti maailman ensimmäisen kvartsi-kellon. Seiko-kellojen laatu on ensiluokkaista ja kaikki kellot valmistetaan alusta loppuun omissa tehtaissaan Japanissa. Seikon tekemiä koneistoja käytetään myös muiden merkkien kelloissa. Nämä rannekellot eivät pelkästään ole tyylikkäitä, vaan myös niiden hinta-laatusuhde on kohdillaan ja ne kestävät käytössä jopa kymmeniä vuosia. Japanin kielellä Seiko tarkoittaa erinomaista. Seiko rannekellojen koneistoina käytetään automaattikoneistoja, kvartsikoneistoja, Solarkoneistoja ja Kinetic-koneistoja. Seiko-kellovalikoimasta löytyy erilaisia mallistoja, joista suosituimpia ovat sukeltamiseen soveltuvat Prospex-kellot, edulliset 5 Sports automaattikellot ja puvun kanssa sopivat Presage-mallit.

Ukin Kultakellon omistaja ja kelloseppä Topi M. on saanut Premium Seiko jälleenmyyjä -tittelin. Tutustu laajaan Seiko-valikoimaamme netissä tai tule tsekkaamaan kellot paikanpäälle Uudenkaupungin keskustaan. Kellokysymyksissä meidät tavoittaa parhaiten sähköpostilla.

Valikoimastamme poistuvat Seiko rannekellot löydät alennetuin hinnon täältä!