• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko Presage Automatic 55th Anniversary Limited Edition SRQ031J1

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Presage Automatic Chrono 55th Anniversary Limited Edition SRQ031J1. Kelloa on valmitettu vain 1000 kappaleen rajoitettu erä. Kello on 55-vuotisjuhlamalli, ja kunnianosoitus ikoniselle Seiko Crown Chronograph -rannekellolle. Koneistona on laadukas 8R45-automaattikoneisto, jossa käyntivara on 45 tuntia. Koneiston käyntitaajuus on 28 800 värähdystä tunnissa. Kellossa on vaalea taulu ja hopeanväriset viisarit ja indeksit. Kellossa on kupera safiirilasi. Kellon vesitiiveys on 100m. Kellon runko on leveydeltään 42 mm ja paksuudeltaan 16 mm. Tässä Seiko Presage SRQ031J1 kellossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko.


Tämä Seiko Presage kello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi tai pukukelloksi juhlaan. Presage-kellot ovat erittäin tyylikkäitä ja huippu laadukkaita. Seiko Presage -kellot ovat korkeamman luokan mekaanisia kelloja, joissa tekniset ominaisuudet kohtaavat tyylikkään ulkoasun ja tarkkaan mietityn viimeistelyn kanssa.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja tämä kello toimitetaan valmistajan alkuperäisessä erikoisrasiassa.


Tekniset tiedot:
Tuotenumero: SRQ031J1
Koneisto: Automaatti (8R45)
Käyntivara: 45 tuntia
Käyntitaajuus: 28 800
Lasi: Safiirilasi
Ranneke: Nahka

Rannekkeen leveys: 20mm
Rungon leveys: 42mm
Vesitiiveys: 10ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.