• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko Prospex Save the Ocean Manta Ray King Turtle SRPE39K1

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Prospex Save the Ocean Manta Ray King Turtle SRPE39K1 Special Edition rannekello on todella hieno Seiko Prospex -malliston sukelluskello. Kellossa on upea hillitysti kuvioitu sininen kellotaulu, joka elää kauniisti valaistuksen mukaan. Taulussa on kuvioituna myös vedenalaisia paholaisrauskuja. Rannekkeena kellossa on teräksinen metalliranneke. Kellon osoittimet ja indeksit ovat voimakkaasti luminoidut. Kellossa on 24-kivinen 4R36 automaattikoneisto, jossa käyntivara on noin 41 tuntia. Koneiston käyntitaajuus on 21 600 värähdystä tunnissa. Kello kolmen kohdalla on selkeälukuinen päivyri, jonka kohdalla on suurennuslasi. Kellotaulua suojaa safiirilasi. Kellon vesitiiveys on 200m. Kellon runko on leveydeltään 45 mm ja paksuudeltaan 14mm. Osa Save the Ocean -malliston tuotoista lahjoitetaan Fabien Costeau Ocean Learning Centerille, joka edistää toiminnallaan merten terveyttä.


Tämä Seiko Prospex rannekello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi. Kello erikoisvesitiivis joten se soveltuu laitesukellukseen. Prospex malliston kellot ovat hyvin sporttisia mutta myös tyylikkäitä. Kellot on suunniteltu todelliseen ammattilaistason käyttöön. Seiko Prospex -kellojen ominaisuudet ja laatu ovat huippuluokkaa.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa.


Tekniset tiedot
Tuotenumero: SRPE39K1
Koneisto: Automaatti (4R36)
Käyntivara: 41 tuntia
Käyntitaajuus: 21 600
Lasi: Safiirilasi
Ranneke: Ruostumaton teräs

Rannekkeen leveys: 22mm
Rungon leveys: 45mm
Vesitiiveys: 20ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.