• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko 5 Sports Automatic SRPD76K1

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko SRPD76K1 Automatic on tyylikäs automaattikello. Kellossa on 4R36 automaattikoneisto. Koneiston voi vetää myös käsin. Koneiston käyntitaajuus on 21 600 värähdystä tunnissa. Tässä mallissa on ruusukullansävyinen teräsrunko ja nahkapäällysteinen silikoniranneke. Kellossa on hieno musta sunburst-taulu. Osoittimissa ja indekseissä on Lumibrite-luminointi, joten ne hohtavat pimeässä. Kellossa on läpinäkyvä ruuvattava takakansi. Kello on 100m vesitiivis. Tässä Seiko 5 Sport SRPD73K2 kellossa on Hardlex Crystal mineraalilasi. Kellotaulussa kello kolmen kohdalla löytyy päivämäärälle ja viikonpäivälle omistettu näyttö. Kellon runko on leveydeltään 42,5 mm ja paksuudeltaan 13mm


Tämä Seiko 5 Sport kello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi. Seiko 5 Automatic malliston kellot ovat hyvin sporttisia mutta myös tyylikkäitä. Seikon 5-sarjasta löydät laadukkaat automaattikellot. Seiko 5 Sports automaattikellot tunnistaa tyylitellystä viitosnumerosta. Seiko 5 Sports kelloissa yhteistä on se, että niissä kaikissa on aina automaattikoneisto, vesitiiveys 10 ATM sekä päiväys -ja viikonpäivänäyttö.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa.


Tekniset tiedot
Tuotenumero: SRP706K1
Koneisto: Automaatti (4R35)
Käyntivara: 41 tuntia
Käyntitaajuus: 21 600
Lasi: Mineraalilasi
Ranneke: Nahka
Rannekkeen leveys: 20mm
Rungon leveys: 42,5mm
Vesitiiveys: 10ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.