• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko Prospex Monster SRPD25K1

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Prospex Monster SRPD25K1on hieno sukelluskello sinisellä kellotaululla ja metallirannekkeella. Kello julkaistiin kevään 2019 Baselworld-tapahtumassa. Kellossa on 24-kivinen 4R36-automaattikoneisto 41 tunnin käyntivaralla. Koneiston voi vetää myös käsin.

Koneiston käyntitaajuus on 21 600 värähdystä tunnissa. Kellon vesitiiveys on 200m joten se sopii myös laitesukellukseen. Tässä Seiko SRPD25K1 kellossa on upea sininen sunburst-kellotaulu jota suojaa hardlex-pintainen mineraalilasi. Rannekellon taulua koristaa selkeät LumiBrite-osoittimet ja -indeksi. Kellon kehällä on teräksinen mustaksi pinnoitettu bezel-rengas minuuttimerkinnöillä. Kellotaulussa kello kolmen kohdalla löytyy päivämäärälle ja viikonpäivälle omistettu näyttö. Kellon teräsrunko on leveydeltään 42,4 mm ja paksuudeltaan 13,4 mm.


Tämä Seiko Prospex Monster kello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi. Prospex malliston kellot ovat hyvin sporttisia mutta myös tyylikkäitä. Kellot on suunniteltu todelliseen ammattilaistason käyttöön. Seiko Prospex -kellojen ominaisuudet ja laatu ovat huippuluokkaa.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa.


Tekniset tiedot
Tuotenumero: SRPD25K1
Koneisto: Automaatti (4R36)
Käyntivara: 41 tuntia
Käyntitaajuus: 21 600
Lasi: Mineraalilasi
Ranneke: Ruostumaton teräs

Rannekkeen leveys: 20mm
Rungon leveys: 42mm
Vesitiiveys: 20ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.