• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko Presage Cocktail Time Mojito SRPE45J1

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Presage Cocktail Time Mojito SRPE45J1 on näyttävä automaattikello jossa on upeasti kuvioitu vihreä taulu. Seiko Cocktail Time -mallisto on saanut inspiraationsa Tokion Star Barin palkitun baarimikon Hisashi Kishin cocktaileista. Tämä malli on saanut inspiraationsa Mojito drinkistä. Kellossa on laadukas 23-kivinen 4R35-automaattikoneisto 41 tunnin käyntivaralla. Koneiston käyntitaajuus on 21 600 värähdystä tunnissa. Tässä Seiko kellossa on kaareva hardlex Crystal -lasi. Indeksit ja osoittimet ovat kullan väriset. Kellossa on läpinäkyvä ruuvattava takakansi. Kellon runko on leveydeltään 39 mm ja paksuudeltaan 12 mm. Tässä Seiko Presage SRPE45J1 kellossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko.


Tämä Seiko Presage Cocktail kello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi tai pukukelloksi juhlaan. Presage-kellot ovat erittäin tyylikkäitä ja huippu laadukkaita. Seiko Presage -kellot ovat korkeamman luokan mekaanisia kelloja, joissa tekniset ominaisuudet kohtaavat tyylikkään ulkoasun ja tarkkaan mietityn viimeistelyn kanssa. Seiko Presage -kellojen huippu on Cocktail Time mallisto, joka saa inspiraationsa ravintoloiden erilaisten cocktailien ja drinkkien upeista väreistä.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa.


Tekniset tiedot
Tuotenumero: SRPE45J1
Koneisto: Automaatti (4R35)
Käyntivara: 41 tuntia
Käyntitaajuus: 21 600

Lasi: Mineraalilasi
Ranneke: Nahka

Rannekkeen leveys: 20mm
Rungon leveys: 38,5mm
Vesitiiveys: 5ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.