• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko Prospex Automatic Divers SRP655K1

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko SRP655K1 Prospex Automatic Divers sukelluskello mustalla silikonirannekkeella. Kellossa on 24-kivinen 4R36 -automaattikoneisto, jossa käyntivara on noin 41 tuntia. Koneiston käyntitaajuus on 21 600 värähdystä tunnissa. Koneiston voi vetää myös käsin. Kellon vesitiiveys on 200m. Rannekellon taulua koristaa selkeät LumiBrite-osoittimet ja -indeksi, jonka vuoksi kellon lukeminen onnistuu myös pimeässä. Kellotaulua suojaa kestävä hardlex-mineraalilasi. Kello kolmen kohdalla on selkeälukuinen päivyri. Tämän Seiko SRP655K1 kellon vesitiiveys on 200m joten se sopii laitesukellukseen. Kellon nuppi on kierrelukittava. Kellon runko on leveydeltään 48 mm ja paksuudeltaan 13 mm. Tämä kello on Seikon 50 vuotis juhlamalli.


Tämä Seiko Prospex kello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi. Prospex malliston kellot ovat hyvin sporttisia mutta myös tyylikkäitä. Kellot on suunniteltu todelliseen ammattilaistason käyttöön. Seiko Prospex -kellojen ominaisuudet ja laatu ovat huippuluokkaa.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa.


Tekniset tiedot
Tuotenumero: SRP655K1
Koneisto: Automaatti (4R36)
Käyntivara: 41 tuntia
Käyntitaajuus: 21 600
Lasi: Mineraalilasi
Ranneke: Kumi / Silikoni

Rannekkeen leveys: 22mm
Rungon leveys: 48mm
Vesitiiveys: 20ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.