• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko Presage Cocktail Time Stinger Open Heart SSA407J1

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Presage Cocktail Time Stinger Open Heart SSA407J1 on näyttävä automaattikello jossa on näyttävä ruskea kellotaulu. Kellon liipotin näkyy kellotaulussa olevasta aukosta. Tässä mallissa on kaareva Hardlex-lasi. Kellossa on laadukas 24-kivinen 4R38 automaattikoneisto 41 tunnin käyntivaralla. Kelloa voi tarvittaessa vetää käsin nupista ennen käyttöönottoa. Koneiston käyntitaajuus on 21 600 värähdystä tunnissa. Kellossa on läpinäkyvä ruuvattava takakansi. Kellon runko on leveydeltään 40 mm ja paksuudeltaan 12 mm.


Tämä Seiko Presage Cocktail kello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi tai pukukelloksi juhlaan. Presage-kellot ovat erittäin tyylikkäitä ja huippu laadukkaita. Seiko Presage -kellot ovat korkeamman luokan mekaanisia kelloja, joissa tekniset ominaisuudet kohtaavat tyylikkään ulkoasun ja tarkkaan mietityn viimeistelyn kanssa. Seiko Presage -kellojen huippu on Cocktail Time mallisto, joka saa inspiraationsa ravintoloiden erilaisten cocktailien ja drinkkien upeista väreistä.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa.


Tekniset tiedot
Tuotenumero: SSA407J1
Koneisto: Automaatti (4R38)
Käyntivara: 41 tuntia
Käyntitaajuus: 21 600
Lasi: Mineraalilasi
Ranneke: Nahka

Rannekkeen leveys: 20mm
Rungon leveys: 40mm
Vesitiiveys: 5ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.