• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko Sharp Edge Serier Akebono Limited Edition SPB363J1

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Sharp Edge Serier Akebono Limited Edition SPB363J1. Kelloa on valmistettu vain raijoitettu 2000 kappaleen erä. Meiltä löytyy numero 1050. Akebono on japania joka tarkoittaa aikaa aamu yöstä, jolloin aamun ensimmäiset säteet halkaisevat yön. Kellossa on musta teräsrunko ja musta metalliranneke. Tässä mallissa on 24-kivinen 6R35 automaattikoneisto 70 tunnin käyntivaralla. Koneiston käyntitaajuus on 21 600 värähdystä tunnissa. Kellossa on upea liukuvärjätty sininen taulu jossa on käytetty Japanilaista hampunlehtikuviointia joka tunnetaan nimellä Asanoha. Kellotaulun viimeistelee ruusukullanväriset osoittimet ja indeksit. Minuutti- ja tuntiviisarit ovat luminoidut, joten ne hohtavat pimeässä. Kellon takana on läpinäkyvä ruuvattava takakansi jostai voi ihailla koneistoa. Kellon runko on leveydeltään 39mm ja paksuudeltaan 11mm.


Tämä Seiko Presage kello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi tai pukukelloksi juhlaan. Presage-kellot ovat erittäin tyylikkäitä ja huippu laadukkaita. Seiko Presage -kellot ovat korkeamman luokan mekaanisia kelloja, joissa tekniset ominaisuudet kohtaavat tyylikkään ulkoasun ja tarkkaan mietityn viimeistelyn kanssa.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa.


Tekniset tiedot:
Tuotenumero: SPB363J1

Koneisto: Automaatti (6R35)
Käyntivara: 70 tuntia
Käyntitaajuus: 21 600
Lasi: Safiirilasi
Ranneke: Ruostumaton teräs

Rannekkeen leveys: 20mm
Rungon leveys: 39mm
Vesitiiveys: 10ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.