• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
Seiko Prospex Turtle Automatic SRP777K1

Seiko Prospex Turtle Automatic SRP777K1

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko SRP777K1 Prospex Turtle -sukelluskello mustalla silikonirannekkeella. Kellossa on musta kellotaulu ja lumibritella päällystetyt osoittimet ja indeksit, jonka vuoksi kellon lukeminen onnistuu myös pimeässä. Tässä mallissa on 24-kivinen 4R36-automaattikoneisto 41 tunnin käyntivaralla. Koneiston käyntitaajuus on 21 600 värähdystä tunnissa. Kello on vesitiivis 200 metrin syvyyteen ja se sopii myös laitesukellukseen. Kellon kehällä on teräksinen mustaksi pinnoitettu bezel-rengas minuuttimerkinnöillä. Kellotaulussa kello kolmen kohdalla löytyy päivämäärälle ja viikonpäivälle omistettu näyttö. Kellotaulua suojaa kestävä hardlex-mineraalilasi. Kellon teräsrunko on leveydeltään 45 mm ja paksuudeltaan 13 mm.


Tämä Seiko Turtle kello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi. Prospex malliston kellot ovat hyvin sporttisia mutta myös tyylikkäitä. Kellot on suunniteltu todelliseen ammattilaistason käyttöön. Seiko Prospex -kellojen ominaisuudet ja laatu ovat huippuluokkaa.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa.


Tekniset tiedot

Tuotenumero: SRP777K1

Koneisto: Automaatti, cal 4R36
Käyntivara: 41 tuntia
Käyntitaajuus: 21 600

Lasi: Mineraalilasi

Ranneke: Kumi/Silikoni
Rannekkeen leveys: 22mm
Rungon leveys: 45mm
Ominaisuudet: Päivyri

Vesitiiveys: 20ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.