• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko Prospex The Black Series Limited Edition SPB257J1

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Prospex The Black Series Limited Edition SPB257J1. Rannekelloa on valmistettu 5500 kappaleen rajoitettu erä. Koneistona on laadukas 6R35 -automaattikoneisto, jossa käyntivara on noin 70 tuntia. Koneiston voi vetää myös käsin. Kello kolmen kohdalla on selkeälukuinen päivyri. Kellotaulua suojaa kestävä ja naarmuuntumaton safiirilasi. Kellon vesitiiveysluokitus on 200m. Rannekellon taulua koristaa selkeät lumiBrite-osoittimet ja -indeksi, jonka vuoksi kellon lukeminen onnistuu myös pimeässä. Kellon rungon leveys on 43 mm ja paksuus 13,2 mm. Kellon pakkauksessa tulee mukana musta silikoninen vaihtoranneke.


Tämä Seiko Prospex rannekello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi. Kello erikoisvesitiivis joten se soveltuu laitesukellukseen. Prospex malliston kellot ovat hyvin sporttisia mutta myös tyylikkäitä. Kellot on suunniteltu todelliseen ammattilaistason käyttöön. Seiko Prospex -kellojen ominaisuudet ja laatu ovat huippuluokkaa.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa. Tämän Seiko Prospex kellon pakkauksessa on mukana silikoninen vaihtoranneke.


Tekniset tiedot
Tuotenumero: SPB257J1

Koneisto: Automaatti (6R35)

Käyntivara: 70 tuntia
käyntitaajuus: 21 600

Lasi: Safiirilasi
Ranneke: Nylon ja silikoni
Rungon leveys: 43mm
Rungon väri: Musta
Vesitiiveys: 20ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.