• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko Prospex Thailand 30th Anniversary Limited Edition Yak Wat Chang SRPH42K1

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Prospex King Samurai Thailand Limited Edition SRPH42K1 rannekello.


Seiko teki vuonna 2021 vain Thaimaan markkinoille suunnatun Limited Edition Prospex kellokokoelman. Tämä vaalea "Yak Wat Chang" -rannekello kuvastaa keski Thaimaata ja sen kuninkaallisten temppeleiden vartijapatsaita. Takakanteen on kaiverrettu yksityiskohtainen hahmo Sahassadeja. Jokaisessa Thai 30th kellossa on kultaiset viisarit, jotka kuvastavat sanaa "Suvarnabhumi - The land of gold". Kello tulee upeassa tummansinisessä yksityiskohtaisessa laatikossa ja mukana on myös toinen kellon väreihin sopiva ranneke. Yak Wat Chang rannekelloja on tehty vain 995 kappaletta.


Kellossa on upea hillitysti kuvioitu vaalea kellotaulu, joka elää kauniisti valaistuksen mukaan. Kellon osoittimet ja indeksit ovat voimakkaasti luminoidut. Kellossa on 23-kivinen 4R35 -automaattikoneisto, jossa käyntivara on noin 41 tuntia. Koneiston käyntitaajuus on 21 600 värähdystä tunnissa. Kello kolmen kohdalla on selkeälukuinen päivyri, jonka kohdalla on suurennuslasi. Kellotaulua suojaa safiirilasi. Kellon vesitiiviys on 200m. Pakkauksessa tulee mukana musta silikoninen vaihtoranneke. Kellon mukana tulee upea erikoislaatikko.


Tämä Seiko Prospex rannekello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi. Kello erikoisvesitiivis joten se soveltuu laitesukellukseen. Prospex malliston kellot ovat hyvin sporttisia mutta myös tyylikkäitä. Kellot on suunniteltu todelliseen ammattilaistason käyttöön. Seiko Prospex -kellojen ominaisuudet ja laatu ovat huippuluokkaa.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu.


Tekniset tiedot
Tuotenumero: SRPH42K1
Koneisto: Automaatti (4R35)
Käyntivara: 41 tuntia
Käyntitaajuus: 21 600
Lasi: Safiirilasi
Ranneke: Silikoni / Teräs

Rannekkeen leveys: 22mm
Rungon leveys: 42,6mm
Vesitiiveys: 20ATM
Takuu: 2 vuotta