• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko Prospex Thailand 30th Anniversary Limited Edition Nung Talung SRPG55K1

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Prospex Thailand 30th Limited Edition SRPG55K1 Nung Talung.


Seiko teki vuonna 2021 vain Thaimaan markkinoille suunnatun Limited Edition Prospex kellokokoelman. Tämä sininen "Nung Talung" -rannekello kuvastaa eteläistä Thaimaata ja sen sinisiä vesiä. Takakanteen on kaiverrettu yksityiskohtainen hahmo Teng. Jokaisessa Thai 30th kellossa on kultaiset viisarit, jotka kuvastavat sanaa "Suvarnabhumi - The land of gold". Kello tulee upeassa meren sinisessä yksityiskohtaisessa laatikossa ja mukana on myös toinen kellon väreihin sopiva ranneke. Nung Talung rannekelloja on tehty 1991 kappaletta.


Kellossa on 24-kivinen 4R36 automaattikoneisto, jossa käyntivara on noin 41 tuntia. Koneiston käyntitaajuus on 21 600 värähdystä tunnissa. Kello kolmen kohdalla on selkeälukuinen päivyri. Kellotaulua suojaa kestävä ja naarmuuntumaton safiirilasi. Kellon vesitiiveysluokitus on 200m. Kellon runko on leveydeltään 42,4 mm ja paksuudeltaan 13mm. Rannekellon taulua koristaa selkeät lumiBrite-osoittimet ja -indeksi, jonka vuoksi kellon lukeminen onnistuu myös pimeässä. Kellon pakkauksessa tulee mukana vaihtoranneke.


Tämä Seiko Prospex rannekello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi. Kello erikoisvesitiivis joten se soveltuu laitesukellukseen. Prospex malliston kellot ovat hyvin sporttisia mutta myös tyylikkäitä. Kellot on suunniteltu todelliseen ammattilaistason käyttöön. Seiko Prospex -kellojen ominaisuudet ja laatu ovat huippuluokkaa.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa. Tämän Seiko Prospex kellon pakkauksessa on mukana silikoninen vaihtoranneke.


Tekniset tiedot
Tuotenumero: SRPG55K1

Koneisto: Automaatti (4R36)

Käyntivara: 41 tuntia
käyntitaajuus: 21 600

Lasi: Safiirilasi
Ranneke: Teräs ja silikoni
Rungon leveys: 42,4mm
Vesitiiveys: 20ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.