• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko Prospex Speedtimer Chronograph 1964 Re-Creation SRQ037J1

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Prospex Speedtimer Chronograph 1964 Re-Creation SRQ037J1 rannekello on moderni uudelleenluonti vuoden 1964 Seiko Crown Chronograph ajanottokellosta. Koneistona on Seikon edistynyt 34-kivinen 8R46-automaattikoneisto, jossa käyntivara on 45 tuntia. Kellossa on musta taulu ja hopeanväriset viisarit ja indeksit. Kellotaulua suojaa safiirilasi. Kellon vesitiiveys on 100m. Kellon runko on leveydeltään 43 mm ja paksuudeltaan 15 mm. Tässä Seiko Presage SRQ037J1 kellossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko, joka on pinnoitettu erityiskovaksi.


Tämä Seiko Presage kello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi tai pukukelloksi juhlaan. Presage-kellot ovat erittäin tyylikkäitä ja huippu laadukkaita. Seiko Presage -kellot ovat korkeamman luokan mekaanisia kelloja, joissa tekniset ominaisuudet kohtaavat tyylikkään ulkoasun ja tarkkaan mietityn viimeistelyn kanssa.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja tämä kello toimitetaan valmistajan alkuperäisessä erikoisrasiassa.


Tekniset tiedot:
Tuotenumero: SRQ037J1

Koneisto: Automaatti (8R46)
Käyntivara: 45 tuntia
Lasi: Safiirilasi
Ranneke: Ruostumaton teräs
Rungon leveys: 43mm
Vesitiiveys: 10ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.