• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko Prospex Save the Ocean Special Edition SRPC93J1

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Prospex Save the Ocean SRPC93J1 Special Edition rannekello on todella hieno Seiko Prospex -malliston sukelluskello. Kellossa on upea hillitysti kuvioitu sininen kellotaulu, joka elää kauniisti valaistuksen mukaan. Rannekkeena kellossa on teräksinen metalliranneke. Kellon osoittimet ja indeksit ovat voimakkaasti luminoidut. Kellossa on 23-kivinen 4R35 -automaattikoneisto, jossa käyntivara on noin 41 tuntia. Koneiston käyntitaajuus on 21 600 värähdystä tunnissa. Kello kolmen kohdalla on selkeälukuinen päivyri. Kellossa on Hardlex Crystal mineraalilasi. Kellon vesitiiveys on 200m.


Tämä Seiko Prospex rannekello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi. Kello erikoisvesitiivis joten se soveltuu laitesukellukseen. Prospex malliston kellot ovat hyvin sporttisia mutta myös tyylikkäitä. Kellot on suunniteltu todelliseen ammattilaistason käyttöön. Seiko Prospex -kellojen ominaisuudet ja laatu ovat huippuluokkaa.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu.


Tekniset tiedot
Tuotenumero: SRPC93J1

Koneisto: Automaatti (4R33)
Käyntivara: 41 tuntia
Käyntitaajuus: 21 600
Lasi: Safiirilasi
Ranneke: Ruostumaton teräs
Vesitiiveys: 20ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.