• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
Seiko Prospex Samurai Save the Ocean Great White Shark Special Edition SRPD23K1

Seiko Prospex Samurai Save the Ocean Great White Shark Special Edition SRPD23K1

Ei varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Prospex Samurai Save the Ocean Great White Shark Special Edition SRPD23K1 -miesten rannekello näyttävällä sinisellä aaltokuvioidulla kellotaululla ja metallirannekkeella. Koneistona on laadukas 23 kivinen 4R35 -automaattikoneisto, jossa käyntivara on noin 41 tuntia. Koneiston käyntitaajuus on 21 600 värähdystä tunnissa. Koneiston voi vetää myös käsin. Kellotaulua suojaa kestävä hardlex-mineraalilasi. Tämän Seiko SRPD23K1 kellon vesitiiveys on 200m joten se sopii laitesukellukseen. Kellon nuppi on kierrelukittava. Rannekellon taulua koristaa selkeät LumiBrite-osoittimet ja -indeksi, jonka vuoksi kellon lukeminen onnistuu myös pimeässä. Kellon runko on leveydeltään 44 mm ja paksuudeltaan 13 mm. Tässä mallissa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut runko ja ranneke.


Tämä Seiko Prospex Black Sumo kello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi. Prospex malliston kellot ovat hyvin sporttisia mutta myös tyylikkäitä. Kellot on suunniteltu todelliseen ammattilaistason käyttöön. Seiko Prospex -kellojen ominaisuudet ja laatu ovat huippuluokkaa.


Seiko lahjoittaa osan Save the Ocean -malliston myynnistä Fabien Consteau Ocean Learning Centerille, joka edistää mertemme terveyttä.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa.


Tekniset tiedot

Tuotenumero: SRPD23K1
Koneisto: Automaatti (4R35)
Käyntivara: 41tuntia
Käyntitaajuus: 21 600
Lasi: Mineraalilasi
Ranneke: Ruostumaton teräs

Rannekkeen leveys: 22mm
Rungon leveys: 44mm
Vesitiiveys: 20ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.