• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko Prospex PADI Special Edition SRPJ93K1

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Prospex PADI Special Edition SRPJ93K1 Special Edition rannekello on todella hieno Seiko Prospex -malliston sukelluskello. Kellossa on upea hillitysti kuvioitu sininen kellotaulu, joka elää kauniisti valaistuksen mukaan. Rannekkeena kellossa on sininen silikoniranneke. Kellon osoittimet ja indeksit ovat voimakkaasti luminoidut. Kellossa on 24-kivinen 4R35 automaattikoneisto, jossa käyntivara on noin 41 tuntia. Kello kolmen kohdalla on selkeälukuinen päivyri, jonka kohdalla on suurennuslasi. Kellotaulua suojaa safiirilasi. Kellon vesitiiveys on 200m. Kellon runko on leveydeltään 44 mm ja paksuudeltaan 13mm.


Tämä Seiko Prospex rannekello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi. Kello erikoisvesitiivis joten se soveltuu laitesukellukseen. Prospex malliston kellot ovat hyvin sporttisia mutta myös tyylikkäitä. Kellot on suunniteltu todelliseen ammattilaistason käyttöön. Seiko Prospex -kellojen ominaisuudet ja laatu ovat huippuluokkaa.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa.


Tekniset tiedot
Tuotenumero: SRPJ93K1

Koneisto: Automaatti (4R35)
Käyntivara: 41 tuntia
Lasi: Safiirilasi
Ranneke: Silikoni

Rannekkeen leveys: 22mm
Rungon leveys: 44mm
Vesitiiveys: 20ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.