• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko Prospex Padi Special Edition SRPG21K1

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Prospex Padi Save the Ocean Special Edition SRPG21K1 -miesten rannekello maapalloa muistuttavalla kuvioidulla kellotaululla ja silikonirannekkeella. Kellossa on 4R35-automaattikoneisto 41 tunnin käyntivaralla. Koneiston käyntitaajuus on 21 600 värähdystä tunnissa. Koneiston voi vetää myös käsin. Kellotaulua suojaa safiirilasi. Kellon vesitiiveys on 200m. Rannekellon taulua koristaa selkeät LumiBrite-osoittimet ja -indeksit, jonka vuoksi kellon lukeminen onnistuu myös pimeässä. Kellon runko on leveydeltään 44 mm ja paksuudeltaan 13mm. Kellossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko.


Tämä Seiko Prospex rannekello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi. Kello erikoisvesitiivis joten se soveltuu laitesukellukseen. Prospex malliston kellot ovat hyvin sporttisia mutta myös tyylikkäitä. Kellot on suunniteltu todelliseen ammattilaistason käyttöön. Seiko Prospex -kellojen ominaisuudet ja laatu ovat huippuluokkaa.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa.


Tekniset tiedot
Tuotenumero: SRPG21K1
Koneisto: Automaatti (4R35)
Käyntivara: 41 tuntia
Käyntitaajuus: 21 600
Lasi: Safiirilasi
Ranneke: Silikoni
Rungon leveys: 44mm
Vesitiiveys: 200m
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.