• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko Prospex Padi Great Blue Turtle Scuba Special Edition SRPK01K1

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Prospex Padi Great Blue Turtle Scuba Special Edition SRPK01K1. Tässä mallissa toistetaan valtamerien kaunista sävymaailmaa ja kellon taulusta näkyy upea näkymä, jossa aurinko heijastuu meren pinnalle. Turtle kellot tunnistaa siitä, että ne muistuttaa kilpikonnan kilpeä. Kellossa on 24-kivinen 4R36 automaattikoneisto 41 tunnin käyntivaralla. Koneiston voi vetää myös käsin. Kellotaulua suojaa safiirilasi. Kello kolmen kohdalla on selkeälukuinen päivyri. Kellon vesitiiveys on 200m. Rannekellon taulua koristaa selkeät lumiBrite-osoittimet ja -indeksit, jonka vuoksi kellon lukeminen onnistuu myös pimeässä. Kellon runko on leveydeltään 45 mm ja paksuudeltaan 13mm. Kellossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko ja metalliranneke.


Tämä Seiko Prospex rannekello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi. Kello erikoisvesitiivis joten se soveltuu laitesukellukseen. Prospex malliston kellot ovat hyvin sporttisia mutta myös tyylikkäitä. Kellot on suunniteltu todelliseen ammattilaistason käyttöön. Seiko Prospex -kellojen ominaisuudet ja laatu ovat huippuluokkaa.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa.


Tekniset tiedot
Tuotenumero: SRPK01K1

Koneisto: Automaatti (4R36)
Käyntivara: 41 tuntia
Lasi: Safiirilasi
Ranneke: Ruostumaton teräs
Rungon leveys: 45mm
Vesitiiveys: 20ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.