• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko Prospex Marine Green GMT SPB381J1

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Prospex Marine Green GMT SPB381J1. Koneistona on laadukas 24-kivinen 6R54-automaattikoneisto 72 tunnin käyntivaralla. Kellossa on myös GMT-kello-ominaisuus. GMT tarkoittaa, että kello voi näyttää kahden aikavyöhykkeen aikaa. Kellon alakulmassa on selkeälukuinen päivyri. Kellotaulua suojaa heijastamaton safiirilasi. Kellon vesitiiveys on 200m. Kellossa on upea tummanvihreä taulu jota koristaa selkeät LumiBrite-osoittimet ja -indeksit, jonka vuoksi kellon lukeminen onnistuu myös pimeässä. Kellon runko on leveydeltään 42 mm ja paksuudeltaan 13mm. Kellossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko.


Tämä Seiko Prospex rannekello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi. Kello erikoisvesitiivis joten se soveltuu laitesukellukseen. Prospex malliston kellot ovat hyvin sporttisia mutta myös tyylikkäitä. Kellot on suunniteltu todelliseen ammattilaistason käyttöön. Seiko Prospex -kellojen ominaisuudet ja laatu ovat huippuluokkaa.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa.


Tekniset tiedot
Tuotenumero: SPB381J1

Koneisto: Automaatti (6R54)
Käyntivara: 72 tuntia
Lasi: Safiirilasi
Ranneke: Ruostumaton teräs

Rannekkeen leveys: 20mm
Rungon leveys: 42mm
Vesitiiveys: 200m
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.