• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko Prospex Limited Edition SPB183J1

Ei varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Prospex SPB183J1 Limited Edition Captain Willard-rannekello sinisellä kellotaululla ja metallirannekkeella. Rannekelloa on valmistettu 5500 kappaleen rajoitettu erä, ja se on uudelleenluotu versio 1970-luvun persoonallisesta sukeltajankellomallista. Alkuperäinen, 1970-luvun kellomalli tuli tunnetuksi seikkailija Naomi Uemuran ranteesta, sillä hän käytti kelloa legendaarisella 12 000 kilometrin koiravaljakkomatkallaan, joka kesti 18 kuukautta. Uudistettu versio on hieman edeltäjäänsä suurempi. Koneistona on laadukas 6R35 -automaattikoneisto, jossa käyntivara on noin 70 tuntia. Kello kolmen kohdalla on selkeälukuinen päivyri. Sinistä kellotaulua suojaa kestävä ja naarmuuntumaton kupera, heijastamaton safiirilasi. Kellon vesitiiveysluokitus on 200m. Rannekellon taulua koristaa selkeät LumiBrite-osoittimet ja -indeksit. Kellon rungon leveys on 43 mm ja paksuus 13,2 mm.


Tämä Seiko Prospex rannekello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi. Kello erikoisvesitiivis joten se soveltuu laitesukellukseen.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa. Tämän Seiko Prospex kellon pakkauksessa on mukana silikoninen vaihtoranneke.


Tekniset tiedot
Tuotenumero: SPB183J1
Koneisto: Automaatti (6R35)

Käyntivara: 70 tuntia
käyntitaajuus: 21 600

Lasi: Safiirilasi
Ranneke: Ruostumaton teräs

Rannekkeen leveys: 20mm
Rungon leveys: 43mm
Rungon väri: Hopea/harmaa
Vesitiiveys: 20ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.