• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
Seiko Prospex King Samurai Shu-Iro Limited Edition SRPH61K1

Seiko Prospex King Samurai Shu-Iro Limited Edition SRPH61K1

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Prospex King Samurai Shu-Iro Limited Edition SRPH61K1. Rannekelloa on valmistettu 3500 kappaleen rajoitettu erä. Koneistona on laadukas 23 kivinen 4R35 -automaattikoneisto, jossa käyntivara on noin 41 tuntia. Koneiston käyntitaajuus on 21 600 värähdystä tunnissa. Kello kolmen kohdalla on selkeälukuinen päivyri. Kellotaulua suojaa safiirilasi. Kellon vesitiiveys on 200m. Kellossa on upea punainen taulu jota koristaa selkeät LumiBrite-osoittimet ja -indeksit, näiden johdosta kellon lukeminen onnistuu myös pimeässä. Kellon runko on leveydeltään 44 mm ja paksuudeltaan 12,8mm. Kellossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko. Kellon pakkauksessa tulee mukana musta silikoninen vaihtoranneke.


Tämä Seiko Prospex rannekello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi. Kello erikoisvesitiivis joten se soveltuu laitesukellukseen. Prospex malliston kellot ovat hyvin sporttisia mutta myös tyylikkäitä. Kellot on suunniteltu todelliseen ammattilaistason käyttöön. Seiko Prospex -kellojen ominaisuudet ja laatu ovat huippuluokkaa.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa.


Tekniset tiedot
Tuotenumero: SRPH61K1

Koneisto: Automaatti (4R35)
Käyntivara: 41 tuntia
Käyntitaajuus: 21 600
Lasi: Safiirilasi
Ranneke: Ruostumaton teräs & silikoni

Rannekkeen leveys: 20mm
Rungon leveys: 44mm
Vesitiiveys: 200m
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.