• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko Prospex Glacier 1965 Diver's Modern Re-interpretation Save the Ocean Special Edition SPB297J1

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Prospex Glacier 1965 Diver's Modern Re-interpretation Save the Ocean Special Edition SPB297J1 rannekello on todella hieno Seiko Prospex -malliston sukelluskello. Kellossa on upea hillitysti kuvioitu arktisten jäätiköiden inspiroima sininen kellotaulu, joka elää kauniisti valaistuksen mukaan. Rannekkeena kellossa on teräksinen metalliranneke. Kellon osoittimet ja indeksit ovat voimakkaasti luminoidut. Kellossa on 24-kivinen 6R35 automaattikoneisto, jossa käyntivara on noin 70 tuntia. Koneiston käyntitaajuus on 21 600 värähdystä tunnissa. Kello kolmen kohdalla on selkeälukuinen päivyri. Kellotaulua suojaa safiirilasi. Kellon vesitiiveys on 200m. Kellon runko on leveydeltään 40,5mm ja paksuudeltaan 13,2mm.


Tämä Seiko Prospex rannekello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi. Kello erikoisvesitiivis joten se soveltuu laitesukellukseen. Prospex malliston kellot ovat hyvin sporttisia mutta myös tyylikkäitä. Kellot on suunniteltu todelliseen ammattilaistason käyttöön. Seiko Prospex -kellojen ominaisuudet ja laatu ovat huippuluokkaa.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa.


Tekniset tiedot
Tuotenumero: SPB297J1

Koneisto: Automaatti (6R35)
Käyntivara: 70 tuntia
Käyntitaajuus: 21 600
Lasi: Safiirilasi
Ranneke: Ruostumaton teräs
Rungon leveys: 40,5mm
Vesitiiveys: 20ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta