• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko Prospex Black Series Limited Edition SRPH11K1

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Prospex Black Series Limited Edition SRPH11K1 näyttävä sukelluskello mustalla silikonirannekkeella. Kelloa on valmistettu vain rajoitettu 8000 kappaleen erä. Meiltä löytyy kello numerolla 6704/8000. Tässä mallissa on 4R35-automaattikoneisto 41 tunnin käyntivaralla. Koneiston käyntitaajuus on 21 600 värähdystä tunnissa. Kellossa on musta kellotaulu ja lumibritella päällystetyt osoittimet ja indeksit, jonka vuoksi kellon lukeminen onnistuu myös pimeässä. Kellotaulua suojaa hardlex-lasi. Kello kolmen kohdalla on selkeälukuinen päivyri. Kellon vesitiiveys on 200m. Kellon runko on leveydeltään 43,8 mm ja paksuudeltaan 13mm


Tämä Seiko Prospex rannekello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi. Kello erikoisvesitiivis joten se soveltuu laitesukellukseen. Prospex malliston kellot ovat hyvin sporttisia mutta myös tyylikkäitä. Kellot on suunniteltu todelliseen ammattilaistason käyttöön. Seiko Prospex -kellojen ominaisuudet ja laatu ovat huippuluokkaa.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa.


Tekniset tiedot
Tuotenumero: SRPH11K1

Koneisto: Automaatti (4R35)
Käyntivara: 41 tuntia
Käyntitaajuus: 21 600
Lasi: Hardlex-lasi

Ranneke: Silikoni

Rannekkeen leveys: 22mm
Rungon leveys: 43,8mm
Vesitiiveys: 20ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.