• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko Prospex Antarctic Ice 1968 Professional Diver’s Re-Creation Lim. Ed SLA055J1

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Prospex Antarctic Ice 1968 Professional Diver’s Re-Creation Limited Edition SLA055J1. Kelloa on valmistettu 1300 kappaleen rajoitettu erä. Kellossa on upea hillitysti kuvioitu sininen kellotaulu, joka elää kauniisti valaistuksen mukaan. Rannekkeena kellossa on musta silikoniranneke, pakkauksessa tulee mukana sininen nylon vaihtoranneke. Kellon osoittimet ja indeksit ovat voimakkaasti luminoidut. Koneistona on laadukas 26-kivinen 8L35-automaattikoneisto 50 tunnin käyntivaralla. Koneiston käyntitaajuus on 28 800 värähdystä tunnissa. Kellon alalaidassa selkeälukuinen päivyri. Kellotaulua suojaa safiirilasi. Kellon vesitiiveys on 200m. Kellon runko on leveydeltään 42,6 mm ja paksuudeltaan 13,1mm.


Tämä Seiko Prospex rannekello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi. Kello erikoisvesitiivis joten se soveltuu laitesukellukseen. Prospex malliston kellot ovat hyvin sporttisia mutta myös tyylikkäitä. Kellot on suunniteltu todelliseen ammattilaistason käyttöön. Seiko Prospex -kellojen ominaisuudet ja laatu ovat huippuluokkaa.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa.


Tekniset tiedot
Tuotenumero: SLA055J1

Koneisto: Automaatti (8L35)
Käyntivara: 50 tuntia
Käyntitaajuus: 28 800
Lasi: Safiirilasi

Ranneke: Silikoniranneke

Rannekkeen leveys: 22mm
Rungon leveys: 42,6mm
Vesitiiveys: 20ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.