• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko Prospex Anadigi Solar Arnie Limited Edition SNJ037P1

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Prospex Anadigi Solar Arnie Limited Edition SNJ037P1. Kelloa on valmistettu rajoitettu 4000kpl erä. Kellon alareunasta löytyy digitaalinen näyttö. Kellossa on H855-kaliiperin solar-koneisto. Solar kellot latautuvat kaikesta valosta joten pariston vaihtoja ei tarvita. Rannekellon taulua koristaa selkeät LumiBrite-osoittimet ja -indeksi, jonka vuoksi kellon lukeminen onnistuu myös pimeässä. Kellotaulua suojaa kestävä hardlex-mineraalilasi. Tämän Seiko SNJ037P1 kellon vesitiiveys on 200m joten se sopii laitesukellukseen. Kellon nuppi on kierrelukittava. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko on leveydeltään 47mm ja paksuudeltaan 14 mm. Rannekkeena tässä kellossa on musta metalliranneke.


Tämä Seiko Prospex kello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi. Prospex malliston kellot ovat hyvin sporttisia mutta myös tyylikkäitä. Kellot on suunniteltu todelliseen ammattilaistason käyttöön. Seiko Prospex -kellojen ominaisuudet ja laatu ovat huippuluokkaa.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa.


Tekniset tiedot
Tuotenumero: SNJ037P1

Koneisto: Solar (H855)
Lasi: Mineraalilasi
Ranneke: Metalliranneke
Rungon leveys: 47mm
Vesitiiveys: 20ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.