• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko Prospex Alpinist Sunset Limited Edition 2021 SPB201J1

Ei varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Prospex Alpinist Sunset Limited Edition 2021 SPB201J1 -rannekelloa on valmistettu vain 2021 kappaleen rajoitettu erä ja sitä on saatavilla vain Euroopan markkinoilla. Koneistona on laadukas 6R35 -automaattikoneisto, jossa käyntivara on 70 tuntia. Koneiston käyntitaajuus on 21 600 värähdystä tunnissa. Kellon runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kellossa on harmaa sunburst-viimeistelty taulu ja viisarit ja indeksien yläpuolet ovat luminoidut. Kello kolmen kohdalla on selkeälukuinen päivyri. Kellotaulun ympärillä on kompassikehä, joka pyörii kellon alemmasta nupista pyörittämällä. Kellossa on safiirilasi, jossa on heijastamaton pinnoite sisäpuolella. Kellon vesitiiveys on 200m. Kellon runko on leveydeltään 39,5 mm ja paksuudeltaan 13 mm. Tämän Seiko Prospex Alpinist -kellon mukana toimitetaan Alpinist -logolla koristeltu pinssi.


Tämä Seiko kello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi. Prospex malliston kellot ovat hyvin sporttisia mutta myös tyylikkäitä. Kellot on suunniteltu todelliseen ammattilaistason käyttöön. Seiko Prospex -kellojen ominaisuudet ja laatu ovat huippuluokkaa.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja tämä kello toimitetaan valmistajan alkuperäisessä erikoisrasiassa.


Tekniset tiedot
Tuotenumero: SPB201J1
Koneisto: Automaatti (6R35)
Käyntivara: 70 tuntia
käyntitaajuus: 21 600
Lasi: Safiirilasi
Ranneke: Nahka

Rannekkeen leveys: 20mm
Rungon leveys: 39,5mm
Vesitiiveys: 20ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.