• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko Prospex Alpinist Automatic SPB121J1

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Prospex Alpinist SPB121J1 on erittäin tyylikäs automaattikello vihreällä kellotaululla sekä nahkarannekkeella. Kellossa on laadukas 24-kivinen 6R35-kaliiberin koneisto, jossa on 70 tunnin käyntivara. Koneiston voi vetää myös käsin. Koneiston käyntitaajuus on 21 600 värähdystä tunnissa. Taulun suojana on naarmuuntumaton safiirilasi. Kello kolmen kohdalla on selkeälukuinen päivyri jonka päällä on suurennuslasi. Kellossa on läpinäkyvä takakansi. Kellotaulun ympärillä on kompassikehä. Kellon runko on leveydeltään 39,5 mm ja paksuudeltaan 13,2mm. Tässä Seiko SPB121J1 mallissa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko.


Tämä Seiko Prospex rannekello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi tai pukukelloksi juhlaan. Seiko Prospex kello on suunniteltu todelliseen ammattilaistason käyttöön.Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa.


Tekniset tiedot
Tuotenumero: SPB121J1
Koneisto: Automaatti (6R35)
Käyntivara: 70 tuntia
Käyntitaajuus: 21 600
Lasi: Safiirilasi
Ranneke: Nahka
Rannekkeen leveys: 20mm
Rungon leveys: 40mm
Vesitiiveys: 20ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.