• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko Prospex Alpinist 2022 Rock Face European Limited Edition SPB355J1

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Prospex Alpinist 2022 Rock Face European Limited Edition SPB355J1. Rannekelloa on valmistettu vain 3000 kappaleen rajoitettu erä ja sitä on saatavilla vain Euroopan markkinoilla. Euroopan vuorijonoista inspiroitunut ”Rock Face” - on nimensä mukaan saanut tyylinsä kallionseinämien karun kauniista ulkonäöstä. Koneistona on laadukas 6R35 -automaattikoneisto, jossa käyntivara on 70 tuntia. Koneiston käyntitaajuus on 21 600 värähdystä tunnissa. Kellon runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kellotaulussa on vuoren pintaa jäljittelevä tekstuuri, jonka pinta näyttäytyy hieman erilaisene riippuen mistä suunnasta valo siihen osuu. Osoittimien sininen sävy on valittu auringon vuoristoon langettamien varjojen värimaailmasta. Kello kolmen kohdalla on selkeälukuinen päivyri. Kellotaulun ympärillä on kompassikehä, joka pyörii kellon alemmasta nupista pyörittämällä. Kellossa on safiirilasi. Kellon vesitiiveys on 200m. Kellon runko on leveydeltään 40 mm ja paksuudeltaan 13 mm. Kellossa on tekstiiliranneke, tämän lisäksi kellon mukana tulee sininen nahkaranneke.


Tämä Seiko kello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi. Prospex malliston kellot ovat hyvin sporttisia mutta myös tyylikkäitä. Kellot on suunniteltu todelliseen ammattilaistason käyttöön. Seiko Prospex -kellojen ominaisuudet ja laatu ovat huippuluokkaa.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja tämä kello toimitetaan valmistajan alkuperäisessä erikoisrasiassa.


Tekniset tiedot
Tuotenumero: SPB355J1

Koneisto: Automaatti (6R35)
Käyntivara: 70 tuntia
Käyntitaajuus: 21 600
Lasi: Safiirilasi
Ranneke: Tekstiiliranneke ja nahkaranneke
Rungon leveys: 40mm
Vesitiiveys: 20ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.