• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko Prospex 1965 Modern Re-interpretation Limited Edition SLA065J1

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Prospex 1965 Modern Re-interpretation Save the Ocean Limited Edition SLA065J1 rannekello on todella hieno Seiko Prospex -malliston sukelluskello. Kelloa on valmistettu rajattu 1300 kappaleen erä. Meiltä löytyy numero 352. Kellossa on upea hillitysti kuvioitu sininen kellotaulu, joka elää kauniisti valaistuksen mukaan. Kuviointi on saanut inspiraationsa astrolabista, joka on merenkulkijoiden käyttämä navigointilaite, jolla tähtien avulla on määritelty leveys sijaintia sekä aikaa ja päivämäärää jotka ovat merenkulkijoille tärkeitä asioita. Kellon osoittimet ja indeksit ovat voimakkaasti luminoidut. Kellossa on 8L35-automaattikoneisto, jossa käyntivara on noin 50 tuntia. Kello kolmen kohdalla on selkeälukuinen päivyri. Kellotaulua suojaa safiirilasi. Kellon vesitiiviys on 200m. Kellon runko on leveydeltään 41,3 mm ja paksuudeltaan 13,1mm. Rungossa on yhdistelty harjattuja pintoja sekä Zaratsu-tekniikalla kiillotettuja yksityiskohtia. Rannekeena kellossa on mukava silikoniranneke. Osa Save the Ocean -malliston tuotoista lahjoitetaan Fabien Costeau Ocean Learning Centerille, joka edistää toiminnallaan merten terveyttä.


Tämä Seiko Prospex rannekello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi. Kello erikoisvesitiivis joten se soveltuu laitesukellukseen. Prospex malliston kellot ovat hyvin sporttisia mutta myös tyylikkäitä. Kellot on suunniteltu todelliseen ammattilaistason käyttöön. Seiko Prospex -kellojen ominaisuudet ja laatu ovat huippuluokkaa.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa.


Tekniset tiedot
Tuotenumero: SLA065J1
Koneisto: Automaatti (8L35)
Käyntivara: 50tuntia

Lasi: Safiirilasi
Ranneke: Silikoni
Rannekkeen leveys: 20mm

Rungon leveys: 41,3mm
Vesitiiveys: 20ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta