• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko Presage Zero Halliburton Limited Edition SPB277J1

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Presage Zero Halliburton Limited Edition SPB277J1. Tämä malli on tehty yhteistyössä Zero Halliburton brändin kanssa joka valmistaa kulutusta kestäviä alumiinisia matkalaukkuja ja salkkuja. Rannekelloa on valmistettu 2000 kappaleen rajoitettu erä. Kellossa on valkoinen upea kuvioitu taulu joka elää valaistuksen mukaan. Siniset yksityiskohat tekevät kellosta erittäin tyylikkään. Tässä mallissa on 24-kivinen 6R35 automaattikoneisto 70 tunnin käyntivaralla. Koneiston voi vetää myös käsin. Koneiston käyntitaajuus on 21 600 värähdystä tunnissa. Kellotaulua suojaa safiirilasi. Kellon vesitiiveys on 100m. Kellossa on vaalea kuvioitu kellotaulu. Kellon runko on leveydeltään 39 mm. Kellossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko.


Tämä Seiko Presage kello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi tai pukukelloksi juhlaan. Presage-kellot ovat erittäin tyylikkäitä ja huippu laadukkaita. Seiko Presage -kellot ovat korkeamman luokan mekaanisia kelloja, joissa tekniset ominaisuudet kohtaavat tyylikkään ulkoasun ja tarkkaan mietityn viimeistelyn kanssa.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa.


Tekniset tiedot
Tuotenumero: SPB277J1

Koneisto: Automaatti (6R35)
Käyntivara: 70 tuntia
Lasi: Safiirilasi
Ranneke: Ruostumaton teräs
Rungon leveys: 42mm
Vesitiiveys: 100m
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta