• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko Presage Urushi Dial Limited Edition SPB295J1

Ei varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Presage Urushi Dial Limited Edition SPB295J1 rannekello. Kelloa on valmistettu vain raijoitettu 2000 kappaleen erä. Kellon erikoisuus on sen taulu joka on emalia, siinä on käytetty Japanilaista Urushi- lakkausta. Upea emalitaulu on Kanazawalainen lakkataiteilija Isshu Tamuran tuottama taidonnäyte. Vihreä kellotaulu tuo mieleen sammalpuutarhan ja kullanväriset soittimet vangitsevat puiden läpi pilkistävän auringonvalon. Tässä mallissa on 6R24 automaattikoneisto 45 tunnin käyntivaralla. Minuutti- ja tuntiviisarit ovat luminoidut, joten ne hohtavat pimeässä. Kellon ominaisuuksiin kuuluu käyntivaran indikaattori ylhäältä vasemmalta, viikonpäivän osoitin ylhäältä oikealta ja kuukaudenpäivän osoitin taulun alaosasta. Kellon takana on läpinäkyvä ruuvattava takakansi jostai voi ihailla koneistoa. Kellotaulua suojaa safiirilasi. Kellon runko on leveydeltään 40,5 mm ja paksuudeltaan 12,8 mm. Runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen viimeistelyssä on yhdistelty harjattua sekä kiillotettua pintaa. Kellossa on laadukas tummanruskea puhvelinnahkaranneke.


Tämä Seiko Presage kello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi tai pukukelloksi juhlaan. Presage-kellot ovat erittäin tyylikkäitä ja huippu laadukkaita. Seiko Presage -kellot ovat korkeamman luokan mekaanisia kelloja, joissa tekniset ominaisuudet kohtaavat tyylikkään ulkoasun ja tarkkaan mietityn viimeistelyn kanssa.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa.


Tekniset tiedot:
Tuotenumero: SPB295J1

Koneisto: Automaatti (6R24)
Käyntivara: 45tuntia
Lasi: Safiirilasi
Ranneke: Nahka

Rannekkeen leveys: 20mm
Rungon leveys: 40,5mm
Vesitiiveys: 10ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.