• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko Presage Style 60s GMT SSK011J1

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Presage Style 60s GMT SSK011J1 Automatic-rannekello nahkarannekkeella. Kellossa on teräksenvärinen runko joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Tässä mallissa on vaalea kellotaulu. Kellon osoittimet ja indeksit ovat luminoidut, joten ne hohtavat pimeässä. Läpinäkyvän takapohjan alta paljastuu Seikon 4R34 koneisto, jossa on 40h käyntivara. GMT on kaksoisaika ominaisuus, jolla voit laittaa kellon näyttämään omaa sekä haluamaasi aikavyöhykkeen aikaa samanaikaisesti. Kello on 50m vesitiivis. Kellossa on Hardlex mineraalilasi. Kellon runko on leveydeltään 40,8 mm ja paksuudeltaan 13 mm.


Tämä Seiko Presage kello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi tai pukukelloksi juhlaan. Presage-kellot ovat erittäin tyylikkäitä ja huippu laadukkaita. Seiko Presage -kellot ovat korkeamman luokan mekaanisia kelloja, joissa tekniset ominaisuudet kohtaavat tyylikkään ulkoasun ja tarkkaan mietityn viimeistelyn kanssa.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa.


Tekniset tiedot

Tuotenumero: SSA426J1

Koneisto: Automaatti, cal 4R34
Käyntivara: 40 tuntia

Lasi: Mineraalilasi

Ranneke: Nahka
Rannekkeen leveys: 20mm
Rungon leveys: 40,8mm

Vesitiiveys: 5ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.