• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko Presage Sharp Edged Series Limited Edition SPB329J1

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Presage Sharp Edged Series Limited Edition SPB329J1. Inspiraatio tähän mallistoon on tullut 1600-luvulta lähtöisin olevasta kabuki-teatterista. Tämä kello on suunniteltu yhteistyössä Ebizo Ichikawan kanssa, joka on yksi Japanin parhaita Kabuki-näyttelijöitä. Kelloa on valmitettu vain 2000 kappaleen rajoitettu erä. Koneistona on laadukas 29-kivinen 6R21 automaattikoneisto, jossa käyntivara on 45 tuntia. Koneiston voi vetää myös käsin. Kellossa on upea punaruskea taulu jossa on käytetty Japanilaista hampunlehtikuviointia joka tunnetaan nimellä Asanoha. Kellossa on lasina heijastamaton safiirilasi. Kellon vesitiiveys on 100m. Kellon runko on leveydeltään 40 mm ja paksuudeltaan 12 mm. Tässä Seiko Presage SPB329J1 kellossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko. Kellon ominaisuuksia ovat päivyri, viikonpäivänäyttö ja varaustason ilmaisin.


Tämä Seiko Presage kello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi tai pukukelloksi juhlaan. Presage-kellot ovat erittäin tyylikkäitä ja huippu laadukkaita. Seiko Presage -kellot ovat korkeamman luokan mekaanisia kelloja, joissa tekniset ominaisuudet kohtaavat tyylikkään ulkoasun ja tarkkaan mietityn viimeistelyn kanssa.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja tämä kello toimitetaan valmistajan alkuperäisessä erikoisrasiassa.


Tekniset tiedot:
Tuotenumero: SPB329J1

Koneisto: Automaatti (6R21)
Käyntivara: 45 tuntia
Lasi: Safiirilasi
Ranneke: Nahka

Rannekkeen leveys: 20mm
Rungon leveys: 40mm
Vesitiiveys: 10ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.