• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
Seiko Presage Sharp Edged Series GMT Keshizumi SPB217J1

Seiko Presage Sharp Edged Series GMT Keshizumi SPB217J1

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Presage Sharp Edged GMT Keshizumi SPB217J1. Koneistona kellossa on 29-kivinen 6R64-automaattikoneisto, jossa käyntivara on noin 45 tuntia. Kellotaulua suojaa safiirilasi. Kellon vesitiiveys on 100m. Kellossa on upea sininen kuvioitu kellotaulu. Kellon lukeminen onnistuu myös pimeässä koska indeksit ja osoittimet ovat luminoidut. Kellon runko on leveydeltään 42 mm ja paksuudeltaan 13,7mm. Kellossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko. Kellon yksi ominaisuus on GMT-viisari, jonka avulla voit seurata toisen aikavyöhykkeen aikaa.


Tämä Seiko Presage kello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi tai pukukelloksi juhlaan. Presage-kellot ovat erittäin tyylikkäitä ja huippu laadukkaita. Seiko Presage -kellot ovat korkeamman luokan mekaanisia kelloja, joissa tekniset ominaisuudet kohtaavat tyylikkään ulkoasun ja tarkkaan mietityn viimeistelyn kanssa.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa.


Tekniset tiedot
Tuotenumero: SPB217J1

Koneisto: Automaatti (6R64)
Käyntivara: 45 tuntia
Lasi: Safiirilasi
Ranneke: Ruostumaton teräs
Rungon leveys: 42mm
Vesitiiveys: 100m
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta