• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko Presage Sharp Edged Series Aisumi SPB311J1

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Presage Sharp Edged Series Aisumi SPB311J1. Koneistona kellossa on 24-kivinen 6R38-automaattikoneisto, jossa käyntivara on noin 70 tuntia. Kellotaulua suojaa safiirilasi. Kellon vesitiiveys on 100m. Kellossa on upea sininen kuvioitu kellotaulu. Liipotin näkyy kellotaulussa olevasta aukosta. Kellon runko on leveydeltään 40,2 mm ja paksuudeltaan 11,8mm. Kellossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko. Tässä mallissa rannekkeena on ruskea nahkaranneke taittolukolla. Kellossa on läpinäkyvä ruuvattava takakansi.


Tämä Seiko Presage kello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi tai pukukelloksi juhlaan. Presage-kellot ovat erittäin tyylikkäitä ja huippu laadukkaita. Seiko Presage -kellot ovat korkeamman luokan mekaanisia kelloja, joissa tekniset ominaisuudet kohtaavat tyylikkään ulkoasun ja tarkkaan mietityn viimeistelyn kanssa.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa.


Tekniset tiedot
Tuotenumero: SPB311J1

Koneisto: Automaatti (6R38)
Käyntivara: 70 tuntia
Lasi: Safiirilasi
Ranneke: Nahka
Rungon leveys: 40,2 mm
Vesitiiveys: 100m
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta