• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko Presage Sharp Edged Limited Edition SPB331J1

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Presage Sharp Edged Limited Edition SPB331J1. Inspiraatio tähän mallistoon on tullut 1600-luvulta lähtöisin olevasta kabuki-teatterista. Tämä kello on suunniteltu yhteistyössä Ebizo Ichikawan kanssa, joka on yksi Japanin parhaita Kabuki-näyttelijöitä. Kelloa on valmitettu vain 2000 kappaleen rajoitettu erä. Koneistona on laadukas 24-kivinen 6R35 automaattikoneisto, jossa käyntivara on 70 tuntia. Koneiston voi vetää myös käsin. Kellossa on upea punaruskea taulu jossa on käytetty Japanilaista hampunlehtikuviointia joka tunnetaan nimellä Asanoha. Kellossa on lasina heijastamaton safiirilasi. Kellon vesitiiveys on 100m. Kellon runko on leveydeltään 39 mm . Tässä Seiko Presage SPB331J1 kellossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko. Kello kolmen kohdalta löytyy selkeä päivyri.


Tämä Seiko Presage kello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi tai pukukelloksi juhlaan. Presage-kellot ovat erittäin tyylikkäitä ja huippu laadukkaita. Seiko Presage -kellot ovat korkeamman luokan mekaanisia kelloja, joissa tekniset ominaisuudet kohtaavat tyylikkään ulkoasun ja tarkkaan mietityn viimeistelyn kanssa.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja tämä kello toimitetaan valmistajan alkuperäisessä erikoisrasiassa.


Tekniset tiedot:
Tuotenumero: SPB331J1

Koneisto: Automaatti (6R35)
Käyntivara: 70 tuntia
Lasi: Safiirilasi
Ranneke: Nahka

Rannekkeen leveys: 20mm
Rungon leveys: 39mm
Vesitiiveys: 10ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.