• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko Presage Cocktail Time Star Bar Limited Edition SSA457J1

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Presage Cocktail Time Star Bar Limited Edition SSA457J1. Kelloa on valmitettu 5000 kappaleen rajoitettu erä. Koneistona on laadukas 24-kivinen 4R72-automaattikoneisto, jossa käyntivara on 41 tuntia. Koneiston voi vetää myös käsin. Kellossa on upea punertava taulu ja kullanväriset viisarit ja indeksit. Kellotaulussa on myös avoimet kuviot joista näkyy koneisto. Tässä Seiko kellossa on Hardlex Crystal mineraalilasi. Kellon vesitiiveys on 50m. Kellon runko on leveydeltään 41 mm ja paksuudeltaan 12 mm. Tässä Seiko Presage SSA457J1 kellossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko.


Tämä Seiko Presage Cocktail kello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi tai pukukelloksi juhlaan. Presage-kellot ovat erittäin tyylikkäitä ja huippu laadukkaita. Seiko Presage -kellot ovat korkeamman luokan mekaanisia kelloja, joissa tekniset ominaisuudet kohtaavat tyylikkään ulkoasun ja tarkkaan mietityn viimeistelyn kanssa. Seiko Presage -kellojen huippu on Cocktail Time mallisto, joka saa inspiraationsa ravintoloiden erilaisten cocktailien ja drinkkien upeista väreistä.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja tämä kello toimitetaan valmistajan alkuperäisessä erikoisrasiassa.


Tekniset tiedot:
Tuotenumero: SSA457J1

Koneisto: Automaatti (4R72)
Käyntivara: 41 tuntia
Lasi: Mineraalilasi
Ranneke: Nahka

Rannekkeen leveys: 20mm
Rungon leveys: 41mm
Vesitiiveys: 5ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.