• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
Seiko Presage Cocktail Time Star Bar Limited Edition SSA409J1

Seiko Presage Cocktail Time Star Bar Limited Edition SSA409J1

Ei varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Presage Star Bar Limited Edition SSA409J1 on todella näyttävä kello. Kelloa on valmistettu 6000 kappaleen erä. Kellon taulussa on upea hunajakennokuvio, joka kimaltaa valossa kauniisti. Tämä malli on saanut inspiraationsa Tokion Star Barin palkitun baarimikon Hisashi Kishin cocktaileista. Kellotaulua suojaa kupera Hardlex-lasi. Kellon liipotin näkyy kellotaulussa olevasta aukosta. Kellossa on läpinäkyvä ruuvattava takakansi. Kellossa on laadukas 24-kivinen 4R38-automaattikoneisto 41 tunnin käyntivaralla. Kellon runko on leveydeltään 40,5 mm ja paksuudeltaan 12 mm.


Tämä Seiko Presage Cocktail kello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi tai pukukelloksi juhlaan. Presage-kellot ovat erittäin tyylikkäitä ja huippu laadukkaita. Seiko Presage -kellot ovat korkeamman luokan mekaanisia kelloja, joissa tekniset ominaisuudet kohtaavat tyylikkään ulkoasun ja tarkkaan mietityn viimeistelyn kanssa. Seiko Presage -kellojen huippu on Cocktail Time mallisto, joka saa inspiraationsa ravintoloiden erilaisten cocktailien ja drinkkien upeista väreistä.


Kello toimitetaan omassa erikoisrasiassaan ja mukana tulee vaalenruskea lisäranneke. Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden taku.


Tekniset tiedot
Tuotenumero: SSA409J1
Koneisto: Automaatti (4R38)
Käyntivara: 41 tuntia

Lasi: Mineraalilasi
Ranneke: Nahka

Rannekkeen leveys: 20mm
Rungon leveys: 40,5mm
Vesitiiveys: 5ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.