• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko Presage Cocktail Time Star Bar Limited Edition Purple Sunset SRPK75J1

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Presage Cocktail Time Star Bar Limited Edition Purple Sunset SRPK75J1. Kelloa on valmitettu 9000 kappaleen rajoitettu erä. Koneistona on laadukas 23-kivinen 4R35 automaattikoneisto, jossa käyntivara on 41 tuntia. Koneiston voi vetää myös käsin. Tauluun on taltioitu aaltomainen pilvikuvioita mukaileva, väri- vaihteluin säväyttävä kuvio. Taulun värit ovat saaneet sävynsä Tokion auringonlaskuista. Kellossa on lasina hardlex -lasi. Kellon vesitiiveys on 50m. Kellon runko on leveydeltään 40,5 mm . Tässä Seiko Presage SRPK75J1 kellossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko. Kello kolmen kohdalta löytyy selkeä päivyri.


Tämä Seiko Presage kello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi tai pukukelloksi juhlaan. Presage-kellot ovat erittäin tyylikkäitä ja huippu laadukkaita. Seiko Presage -kellot ovat korkeamman luokan mekaanisia kelloja, joissa tekniset ominaisuudet kohtaavat tyylikkään ulkoasun ja tarkkaan mietityn viimeistelyn kanssa.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja tämä kello toimitetaan valmistajan alkuperäisessä erikoisrasiassa.


Tekniset tiedot:
Tuotenumero:

SRPK75J1

Koneisto: Automaatti (4R35)
Käyntivara: 41 tuntia
Lasi: Hardlex-lasi
Ranneke: Vasikannahka

Rannekkeen leveys: 20mm
Rungon leveys: 40,5mm
Vesitiiveys: 5ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.