• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko Presage Cocktail Time Skydiving Diamond Twist SRE007J1

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Presage Cocktail Time Skydiving Diamond Twist SRE007J1 on tyylikäs automaattikello jossa on upeasti kuvioitu vaaleansininen kellotaulu. Kellossa on laadukas 23-kivinen 2R05 automaattikoneisto 41 tunnin käyntivaralla. Koneiston voi vetää myös käsin. Tässä Seiko kellossa on hardlex Crystal -lasi. Kellotaulussa on 8kpl timantteja. Kellon runko on leveydeltään 30 mm ja paksuudeltaan 11 mm. Kello kolmen kohdalta löytyy selkeälukuinen päivyri. Tässä Seiko Presage SRPB41J1 kellossa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut runko ja ranneke.


Tämä Seiko Presage Cocktail kello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi tai pukukelloksi juhlaan. Presage-kellot ovat erittäin tyylikkäitä ja huippu laadukkaita. Seiko Presage -kellot ovat korkeamman luokan mekaanisia kelloja, joissa tekniset ominaisuudet kohtaavat tyylikkään ulkoasun ja tarkkaan mietityn viimeistelyn kanssa. Seiko Presage -kellojen huippu on Cocktail Time mallisto, joka saa inspiraationsa ravintoloiden erilaisten cocktailien ja drinkkien upeista väreistä.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa.


Tekniset tiedot
Tuotenumero: SRE007J1
Koneisto: Automaatti (2R05)
Käyntivara: 41 tuntia
Lasi: Mineraalilasi
Ranneke: Ruostumaton teräs

Rannekkeen leveys: 14mm
Rungon leveys: 30mm
Vesitiiveys: 5ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.