• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
Seiko Presage Cocktail Fuyugeshiki Limited Edition SSA385J1

Seiko Presage Cocktail Fuyugeshiki Limited Edition SSA385J1

Ei varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Presage Cocktail Fuyugeshiki Limited Edition SSA385J1 on Limited Edition kello, jota on valmistettu vain raijoitettu 7000 kappaleen erä. Kellossa on laadukas 29-kivinen 4R57-automaattikoneisto 41 tunnin käyntivaralla. Koneiston käyntitaajuus on 21600 värähdystä tunnissa. Tässä mallissa on upea vaalea kellotaulu joka on saanut inspiraationsa Fuyugeshiki-nimisestä cocktailista, joka on Tokion parhaan cocktail-baarin Star Barin baarimestarin Hisashi Kishin luomus. Sana "fuyugeshiki" tarkoittaa talvista maisemaa. Kellossa on läpinäkyvä ruuvattava takakansi. Kellotaulua suojaa Hardlex-mineraalilasi. Kellon runko on leveydeltään 41 mm ja paksuudeltaan 14 mm. Tässä Seiko Presage SSA385J1 kellossa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut runko ja ranneke.


Tämä Seiko Presage Cocktail kello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi tai pukukelloksi juhlaan. Presage-kellot ovat erittäin tyylikkäitä ja huippu laadukkaita. Seiko Presage -kellot ovat korkeamman luokan mekaanisia kelloja, joissa tekniset ominaisuudet kohtaavat tyylikkään ulkoasun ja tarkkaan mietityn viimeistelyn kanssa. Seiko Presage -kellojen huippu on Cocktail Time mallisto, joka saa inspiraationsa ravintoloiden erilaisten cocktailien ja drinkkien upeista väreistä.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa.


Tekniset tiedot
Tuotenumero: SSA385J1
Koneisto: Automaatti (4R57)
Käyntivara: 41 tuntia
Käyntitaajuus: 21 600
Lasi: Mineraalilasi
Ranneke: Ruostumaton teräs

Rannekkeen leveys: 20mm
Rungon leveys: 41mm
Vesitiiveys: 5ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta