• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko Presage Automatic 140th Anniversary Limited Edition SPB205J1

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Presage Automatic 140th Anniversary SPB205J1 rannekello juhlistaa Seikon pitkää 140-vuotista historiaa. Kelloa on valmistettu vain raijoitettu 4000 kappaleen erä. Kellossa on musta teräsrunko ja musta metalliranneke. Tässä mallissa on 24-kivinen 6R35 automaattikoneisto 70 tunnin käyntivaralla. Koneiston käyntitaajuus on 21 600 värähdystä tunnissa. Kellossa on ruskea upeasti kuvioitu kellotaulu, joka elää valaistuksen mukaan. Kellotaulun viimeistelee kullanväriset osoittimet ja indeksit. Minuutti- ja tuntiviisarit ovat luminoidut, joten ne hohtavat pimeässä. Kellon takana on läpinäkyvä ruuvattava takakansi jostai voi ihailla koneistoa. Kellon runko on leveydeltään 39 mm ja paksuudeltaan 11 mm. Kellon mukana tulee vaihtoranneke joka on valmistettu aidosta vasikannahasta.


Tämä Seiko Presage kello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi tai pukukelloksi juhlaan. Presage-kellot ovat erittäin tyylikkäitä ja huippu laadukkaita. Seiko Presage -kellot ovat korkeamman luokan mekaanisia kelloja, joissa tekniset ominaisuudet kohtaavat tyylikkään ulkoasun ja tarkkaan mietityn viimeistelyn kanssa.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa.


Tekniset tiedot:
Tuotenumero: SPB205J1

Koneisto: Automaatti (6R35)
Käyntivara: 70 tuntia
Käyntitaajuus: 21 600
Lasi: Safiirilasi
Ranneke: Ruostumaton teräs

Rannekkeen leveys: 20mm
Rungon leveys: 39,3mm
Vesitiiveys: 10ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.