• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko Presage Akebono Sharp Edged Limited Edition GMT SPB361J1

Ei varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Sharp Edge Serier Akebono Limited Edition SPB361J1. Kelloa on valmistettu vain raijoitettu 2000 kappaleen erä. Meiltä löytyy numero 398. Akebono on japania joka tarkoittaa aikaa aamu yöstä, jolloin aamun ensimmäiset säteet halkaisevat yön. Kellossa on musta teräsrunko ja musta metalliranneke. Tässä mallissa on 29-kivinen 6R64 automaattikoneisto 45 tunnin käyntivaralla. Kellossa on upea liukuvärjätty sininen taulu jossa on käytetty Japanilaista hampunlehtikuviointia joka tunnetaan nimellä Asanoha. Kellotaulun viimeistelee ruusukullanväriset osoittimet ja indeksit. Minuutti- ja tuntiviisarit ovat luminoidut, joten ne hohtavat pimeässä. Kellon takana on läpinäkyvä ruuvattava takakansi jostai voi ihailla koneistoa. Kellon runko on leveydeltään 42,2mm ja paksuudeltaan 14 mm. Kellon ominaisuuksiin kuuluu GMT, päivämäärä- ja käyntivaranäyttö.


Tämä Seiko Presage kello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi tai pukukelloksi juhlaan. Presage-kellot ovat erittäin tyylikkäitä ja huippu laadukkaita. Seiko Presage -kellot ovat korkeamman luokan mekaanisia kelloja, joissa tekniset ominaisuudet kohtaavat tyylikkään ulkoasun ja tarkkaan mietityn viimeistelyn kanssa.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa.


Tekniset tiedot:
Tuotenumero: SPB361J1

Koneisto: Automaatti (6R64)
Käyntivara: 45tuntia
Lasi: Safiirilasi
Ranneke: Ruostumaton teräs

Rannekkeen leveys: 20mm
Rungon leveys: 42,2mm
Vesitiiveys: 10ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.