• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
Seiko Presage 140th Anniversary Limited Edition SSA445J1

Seiko Presage 140th Anniversary Limited Edition SSA445J1

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Presage Automatic 140th Anniversary Limited Edition SSA445J1 rannekello juhlistaa Seikon pitkää 140 vuotista historiaa sekä pitkäaikaista yhteistyötä Ginzan kanssa. Seiko merkin perustaja Kintaro Hattori avasi ensimmäisen myymälän, joka myi ja korjasi kelloja juuri Ginzassa vuonna 1881. Rannekelloa on valmistettu 4000 kappaleen rajoitettu erä. Koneistona kellossa on 24-kivinen 4R39-automaattikoneisto 41 tunnin käyntivaralla. Kellotaulua suojaa hardlex-lasi. Kellon vesitiiveys on 50m. Kellossa on upea kuvioitu sininen taulu jota koristaa selkeät LumiBrite-osoittimet ja -indeksit, jonka vuoksi kellon lukeminen onnistuu myös pimeässä. Tämän mallin sekuntiviisari kunnioittaa sinisellä Komparu-sävyllään alueen historiaa. Kyseinen Komparu-sävy on nimetty Ginzan yöelämän keskipisteen Komparu Streetin mukaan. Kellotaulun kuviointi kuvastaa Tokion kaupunginosan Ginzan tunnettuja kivikatuja. Kellotaulussa on myös aukko, josta näkyy koneiston liipotin. Kellon runko on leveydeltään 41mm ja paksuudeltaan 12,8mm. Kellossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko.


Tämä Seiko Prospex rannekello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi. Prospex malliston kellot ovat hyvin sporttisia mutta myös tyylikkäitä. Kellot on suunniteltu todelliseen ammattilaistason käyttöön. Seiko Prospex -kellojen ominaisuudet ja laatu ovat huippuluokkaa.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa.


Tekniset tiedot
Tuotenumero: SSA445J1

Koneisto: Automaatti (4R39)
Käyntivara: 41 tuntia
Lasi: Mineraalilasi
Ranneke: Ruostumaton teräs
Rungon leveys: 41mm
Vesitiiveys: 50m
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta