• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
Seiko Premium Prospex 140th Anniversary Lim.Ed SPB259J1

Seiko Premium Prospex 140th Anniversary Lim.Ed SPB259J1

Ei varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Premium Prospex 140th Anniversary Limited Edition SPB259J1 rannekello juhlistaa Seikon pitkää 140 vuotista historiaa sekä pitkäaikaista yhteistyötä Ginzan kanssa. Rannekelloa on valmistettu 3500 kappaleen rajoitettu erä. Koneistona kellossa on 24-kivinen 6R35-automaattikoneisto 70 tunnin käyntivaralla. Kello kolmen kohdalla on selkeälukuinen päivyri. Kellotaulua suojaa heijastamaton safiirilasi. Kellon vesitiiveys on 200m. Kellossa on upea kuvioitu sininen taulu jota koristaa selkeät LumiBrite-osoittimet ja -indeksit, jonka vuoksi kellon lukeminen onnistuu myös pimeässä. Kellotaulun kuviointi kuvastaa Ginzan tunnettuja kivikatuja. Kellon runko on leveydeltään 38mm ja paksuudeltaan 12,9mm. Kellossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko.


Tämä Seiko Prospex rannekello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi. Kello erikoisvesitiivis. Prospex malliston kellot ovat hyvin sporttisia mutta myös tyylikkäitä. Kellot on suunniteltu todelliseen ammattilaistason käyttöön. Seiko Prospex -kellojen ominaisuudet ja laatu ovat huippuluokkaa.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa.


Tekniset tiedot
Tuotenumero: SPB259J1

Koneisto: Automaatti (6R35)
Käyntivara: 70 tuntia
Lasi: Safiirilasi
Ranneke: Ruostumaton teräs
Rungon leveys: 38mm
Vesitiiveys: 200m
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.