• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko Premium Presage Sharp Edged Shironeri SPB309J1

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Premium Presage Sharp Edged Shironeri rannekello SPB309J1 on näyttävä automaattikello jossa on näyttävä vaalea kellotaulu. Kellon liipotin näkyy kellotaulussa olevasta aukosta. Tässä mallissa on kestävä safiirilasi. Kellossa on laadukas 29-kivinen 6R38 automaattikoneisto 70 tunnin käyntivaralla. Kelloa voi tarvittaessa vetää käsin nupista. Koneiston käyntitaajuus on 21 600 värähdystä tunnissa. Kellossa on läpinäkyvä ruuvattava takakansi. Kellon runko on leveydeltään 40,2 mm ja paksuudeltaan 11,8 mm.


Tämä Seiko Presage kello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi tai pukukelloksi juhlaan. Presage-kellot ovat erittäin tyylikkäitä ja huippu laadukkaita. Seiko Presage -kellot ovat korkeamman luokan mekaanisia kelloja, joissa tekniset ominaisuudet kohtaavat tyylikkään ulkoasun ja tarkkaan mietityn viimeistelyn kanssa. Seiko Presage -kellojen huippu on Cocktail Time mallisto, joka saa inspiraationsa ravintoloiden erilaisten cocktailien ja drinkkien upeista väreistä.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa.


Tekniset tiedot
Tuotenumero: SPB309J1

Koneisto: Automaatti (6R38)
Käyntivara: 70 tuntia
Käyntitaajuus: 21 600
Lasi: Safiirilasi
Ranneke: Ruostumaton teräs
Rungon leveys: 40,2 mm
Vesitiiveys: 10ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.