• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
Seiko Premium Presage Automatic SPB170J1

Seiko Premium Presage Automatic SPB170J1

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Premium Presage Automatic SPB170J1 rannekello ruskealla upeasti kuvioidulla kellotaululla. Kellossa on punakullan värinen teräsrunko ja tummanruskea nahkaranneke.

Tässä mallissa on 24-kivinen 6R35 automaattikoneisto 70 tunnin käyntivaralla. Koneiston voi vetää myös käsin. Koneiston käyntitaajuus on 21 600 värähdystä tunnissa. Tässä Seiko kellossa on kestävä safiirilasi. Minuutti- ja tuntiviisarit ovat luminoidut, joten ne hohtavat pimeässä. Kello kolmen kohdalla on päivyri. Kellon takana on läpinäkyvä ruuvattava takakansi josta voi ihailla koneistoa. Kellon runko on leveydeltään 39 mm ja paksuudeltaan 12 mm. Tässä Seiko Presage SPB170J1 kellossa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut runko ja ranneke.


Tämä Seiko Presage kello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi tai pukukelloksi juhlaan. Presage-kellot ovat erittäin tyylikkäitä ja huippu laadukkaita. Seiko Presage -kellot ovat korkeamman luokan mekaanisia kelloja, joissa tekniset ominaisuudet kohtaavat tyylikkään ulkoasun ja tarkkaan mietityn viimeistelyn kanssa.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa.


Tekniset tiedot:
Tuotenumero: SPB170J1

Koneisto: Automaatti (6R35)
Käyntivara: 70 tuntia
Käyntitaajuus: 21 600
Lasi: Safiirilasi
Ranneke: Nahka

Rannekkeen leveys: 20mm
Rungon leveys: 39mm
Vesitiiveys: 10ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.