• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko Premier Novak Djokovic Automatic Limited Edition SSA374J1

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Premier Novak Djokovic Automatic Limited Edition SSA374J1 on näyttävä automaattikello. Tämä Seiko kello on tehty yhteistyössä tennispelaajan Novak Djokovicin kanssa. Tätä kelloa on valmistettu rajoitettu 3000 kappaleen erä. Meiltä löytyy kello numerolla 1288/3000.


Kellon teräskuori on pinnoitettu ruusukullalla. Kellossa on skeleton-taulu, josta koneisto näkyy läpi. Koneistona kellossa on 24-kivinen 4R71-automaattikoneisto, jossa on 41 tunnin käyntivara. Koneiston voi vetää myös käsin. Tässä mallissa on safiirilasi sekä edessä, että takakannessa josta voit ihailla upeaa koneistoa. Tämän Seiko kellon takakannessa on myös tennispelaaja Novak Djokovicin allekirjoitus. Rannekkeena kellossa on musta silikoniranneke, jonka päällyspuolella on tummanruskea nahkapinta. Kellon vesitiiveys on 100m


Tämä tyylikäs Seiko Premier kello sopii hyvin pukukelloksi tai ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi. Premier malliston kellot ovat hyvin elegantteja ja ajattomia. Tätä Seiko Premier kelloa et varmasti löydä enää muualta.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa.


Tekniset tiedot
Tuotenumero: SSA374J1
Koneisto: Automaatti (4R71)
Käyntivara: 41h
Käyntitaajuus: 21 600 vph
Lasi: Safiirilasi
Ranneke: Nahka / Silikoni
Rannekkeen leveys: 22mm
Rannekkeen väri: Musta / Ruskea
Rungon leveys: 43mm
Rungon väri: Punakulta
Vesitiiveys: 10ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.