• Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ilmainen toimitus
  • Ilmainen kaiverrus

Seiko Elite Prospex Black Sumo Limited Edition SPB125J1

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seiko Prospex Black Sumo SPB125J1 Limited Edition sukelluskello mustalla silikonirannekkeella. Kelloa on valmistettu vain rajoitettu 7000 kappaleen erä. Kellossa on 24-kivinen 6R35-automaattikoneisto 70 tunnin käyntivaralla. Koneiston käyntitaajuus on 21 600 värähdystä tunnissa. Koneiston voi vetää myös käsi. Kellotaulun lasi on naarmuuntumatonta safiirilasia. Tämän Seiko SPB125J1 kellon vesitiiveys on 200m joten se sopii laitesukellukseen. Kellon nuppi on kierrelukittava. Rannekellon taulua koristaa selkeät LumiBrite-osoittimet ja -indeksit joten kellon lukeminen onnistuu myös pimeässä. Kello kolmen kohdalta löytyy selkeälukuinen päivyri. Kellon runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, jossa on musta titanium-karbidi pinnoite. Kellon runko on leveydeltään 45 mm ja paksuudeltaan 13mm.


Tämä Seiko Prospex Black Sumo kello sopii hyvin ihan jokapäiväiseksi arkikelloksi. Prospex malliston kellot ovat hyvin sporttisia mutta myös tyylikkäitä. Kellot on suunniteltu todelliseen ammattilaistason käyttöön. Seiko Prospex -kellojen ominaisuudet ja laatu ovat huippuluokkaa.


Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa.


Tekniset tiedot
Tuotenumero: SPB125J1
Koneisto: Automaatti (6R35)
Käyntivara: 70 tuntia
Käyntitaajuus: 21 600
Lasi: Safiirilasi
Ranneke: Kumi / Silikoni

Rannekkeen leveys: 20mm
Rungon leveys: 45mm
Vesitiiveys: 20ATM
Takuu: 2 vuotta


Seiko on suosittu brändi kuluttajien keskuudessa, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä kelloissa. Kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.